Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Бубина или свещ? AP 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И те са ? Че в България понятието "оригинално" е малко изкривено

Comment

Тия от завода... Тук продават всякакви боклуци, нищо не може да ме учуди вече.

Comment

Това е ясно, ама нещо като марка знае ли се ? Че не се знае какво ще излезе утре. Та да съм подготвен като пазаря да го правя качествено, така и така ще се прави поне да е като хората.

Comment

Форумните майстори трябва да кажат, но аз бих заложил на свястна марка, например TRW. За сега ремонти не съм правил (чукам на дърво) и не мога да кажа. Но наистина има разлика в използваните материали.
          Last edited by Doomguy; d.m.y г., 00:27.

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
            Това е ясно, ама нещо като марка знае ли се ? Че не се знае какво ще излезе утре. Та да съм подготвен като пазаря да го правя качествено, така и така ще се прави поне да е като хората.
            При проблеми с клапаните мисля, че главата трябва задължително да отиде в специализиран сервиз за глави за ревизия, смяна на клапани, евентуално смяна на водачи и гумички, напасване и шлайф.
            Това ще струва стотина лева, които биха спестили много бъдещи главоболия.
            Та и хората от такъв сервиз могат и най-добре да ти препоръчат и точните клапани.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Главата от днес е в гр.Сливен в тясно специализиран сервиз само за глави,валове и т.н. за ревизия и за цялостен ремонт на главата, каквото има нужда да се сменя Труд само 190лв. + ще видим колко за части

Прилагам снимки да видите от къде е бил проблема. Направо паднах Клапана е на всмукателните колектори!!
              Attached Files

Comment

Главата от днес е в гр.Сливен в тясно специализиран сервиз само за глави,валове и т.н. за ревизия и за цялостен ремонт на главата, каквото има нужда да се сменя Труд само 190лв. + ще видим колко за части

Прилагам снимки да видите от къде е бил проблема. Направо паднах Клапана е на всмукателните колектори!!
                Значи като цяло сме поуцелили проблема - за съжаление

Драсни ми адрес на лично за да ти изпратя петите и индикаторния часовник за да си зацепиш ангренажа както ти обещах!
                sigpic
                Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

не знам на какво гадаете на топка ли, на боб ли... ама познахте

Comment

Единственото, което познахме е това за клапан/и. (за съжаление).

Впредвид на това, че е всмукателен клапан е малко вероятно това да се се получило от карането на газ.

Поражения по буталото или по цилиндъра има ли?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Единственото, което познахме е това за клапан/и. (за съжаление).

Впредвид на това, че е всмукателен клапан е малко вероятно това да се се получило от карането на газ.

Поражения по буталото или по цилиндъра има ли?
                      Тук си прав! Има и вероятност проблема да се е появил и от повдигач - знам ли !
                      sigpic

Comment

Не няма никакви. Всичко си е нормално. Обяснявам си го че този клапан не е бил паснат както трябва спрямо другите. Понеже 2-рия път не я карах на специализиран сервиз, а стария ми майстор ги пасваше. Много вероятно е от там да е проблема. Сега ще видим от какво е било.. Тези хора си разбират от работата.. само като им видях сервиза и ми олекна Че няма как да объркат нещата. Чакам да ми се обадят и да кажат какво е необходимо до се сменя.
                        Last edited by zombiran; d.m.y г., 21:47.

Comment

Не няма никакви. Всичко си е нормално. Обяснявам си го че този клапан не е бил паснат както трябва спрямо другите. Понеже 2-рия път не я карах на специализиран сервиз, а стария ми майстор ги пасваше. Много вероятно е от там да е проблема.

Надали проблема е в него! Може да са много причините...
                          sigpic

Comment

Добре огледайте водачите. И от разбит водач може да се получи тая поразия.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Може не знам. В момента е при специалисти те ще кажат какво следва и какво ще се сменя. Ще пиша какво е станало.

Comment

Днес се обадиха от сервиза за главата. Положението е следното.

16 повдигача, 2 клапана, к-т гумички, шлайф, плеглед за пукнатини, почистване и цялостно сглобяване = цена около 650-700лв. всичко.

Comment

Working...
                                X